Het is inmiddels alweer twee weken geleden; de pronkzitting. We kunnen terug kijken op een geslaagd weekend en we genieten dan ook nog steeds na. Op vrijdag was het als eerst de beurt aan onze solo Anne Hendricksen, het was haar eerste keer en ze deed het super. Vervolgens de garde en de vrije dans van de senioren. De muziek van de garde werd met veel enthousiasme ontvangen, de zaal zong luidkeels mee. De vrije dans was weer super, de pakjes waren weer mooi met dank aan Annie en Marjolijn. Beide dansen zijn mooi en strak neer gezet. Wat resulteerde in een zugabe op de zaterdagavond voor de vrije dans, dik verdiend. Op zaterdag was het ook tijd voor de jeugdpronkzitting. Hier was het als eerst de beurt aan onze solo Rachelle krijgsman, er waren wat zenuwen van tevoren, maar ze heeft de dans erg goed neergezet. Nadat Rachelle weer helemaal omgekleed was mocht ze opnieuw het podium op. Dit keer was het tijd voor de jeugddansgarde, de aftrap was met een garde dans. De meiden hebben deze dans super gedanst. Later op de middag kwamen ze terug met een vrije dans, ditmaal hebben ze een house dans laten zien. Ook deze dans ging erg strak. In de middag stond ook nog een garde dans van de minioren op het programma. Voor een groot deel een nieuwe groep die vol zenuwen het podium op moest, maar ook zij hebben de dans super ten uitvoer gebracht. We kunnen met trots terug kijken op een mooie november pronkzitting. Op naar XL en XS!


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Geef een reactie
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\www\waskupendansgarde.nl\www\wp-includes\formatting.php on line 4798

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.