De verschillende groepen worden uiteraard ook het hele jaar getraind. Onderstaand stellen de trainsters zich voor.

Minioren

Ilse
Van mijn 14e t/m mijn 26e heb ik met heel veel plezier bij de senioren garde gedanst. Een jaar nadat ik ben gestopt kreeg ik de kans om de opleiding te doen voor trainster. Deze opleiding heb ik samen met Silke en Lotte gevolgd. Sindsdien ben ik trainster van de minioren garde en dat is al ongeveer 10 jaar!

Joyce
Ik heb zelf bijna 10 jaar gedanst bij de ‘grote’ dansgarde, tot mijn 24e. Train nu al bijna 10 jaar samen met Ilse de mini-dansgarde.
Eerst heeft Ilse het alleen gedaan, daarna ben ik haar gaan helpen. Samen zijn we een goed team!

Junioren

Coshyma
In 2013 deed de kans zich voor om trainster te worden van de jeugddansgarde, aangezien ik zelf al besloten had voor het laatste seizoen te dansen kwam dit als een mooie uitdaging om toch betrokken te blijven bij de dansgarde. Ik heb zelf ruim 11 jaar gedanst en vind het nou erg leuk om aan de andere kant van de groep te staan. Het enthousiasme van de meiden en de uitdaging om weer wat moois neer te zetten, maken het elke week weer leuk om te gaan!

Senioren

Silke
Ik ben Silke Nijland en train de senioren dansgarde van cv d’Olde Waskupen.
Ik heb zelf gedanst van mijn 9e tot mijn 22e, begonnen bij de jeugddansgarde en daarna de seniorendansgarde.
In januari 2000 ben ik de jeugd dansgarde gaan trainen, dit heb ik gedaan tot januari 2013.
In 2002 ben ik gestopt met dansen en heb toen door omstandigheden het trainerschap van de seniorengarde overgenomen. Ik train deze groep nu nog steeds met heel veel plezier!!

Solo’s

Lotte
Nu alweer bijna 10 jaar geleden heb ik samen met Silke en Ilse de trainsteropleiding gedaan van het NDO. Ik train de solo’s ook al ongeveer 10 jaar. De laatste vier jaar doe ik dit samen met Saskia. Tot 2008 heb ik zelf gedanst bij dansgarde, altijd met veel plezier.

Saskia
Ongeveer 5 jaar geleden ben ik gestopt met dansen bij de groepen. Daarna ben ik Lotte gaan helpen met het trainen van de solo’s, sindsdien doen we dit samen. In 2011 heb ik de trainsteropleiding gedaan van het NDO. Vorig jaar heb ik daar ook de juryopleiding gedaan. Trainen en jureren vind ik erg leuk om te doen!

IMG_0692080

 

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: Joyce, Ilse, Saskia, Lotte, Silke, Coshyma

IMG_0818205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annie en Marjolijn verzorgen de kleding van de dansgarde.